December 2020

Vårens digitala möten

Gott slut på 2020 och ett Gott Nytt År 2021 önskar vi på Invacare

För att starta igång det nya året så passar vi på att bjuda in till vår första Digitala Mässa 9 februari och ytterligare tillfällen att delta i Vicair - det är behovet som styr valet, en 1-timmesutbildning.
 

Digital frukostutbildning 20 & 22 januari, 8.30-9.30

Succén fortsätter! 100% skulle rekommendera utbildningen till en kollega, nu har du chansen.

Passa på att ta ditt kaffe och delta i en frukostutbildning framför datorn.

Oavsett dina tidigare erfarenheter av produkter från Vicair så kommer du att få en timme av blandade: aha- och men så bra att veta-upplevelser. Förhoppningsvis även bekräftelser på att du redan använder produkterna från Vicair på bästa sätt.

Vi kallar den här timmen för: Det är behoven som styr! och utbildningen baseras på era vanligaste frågor om just sittande, positionering och val av rätt dyna. Och som vi alla vet; om en undrar något så gör troligen fler det och därför har vi samlat era vanligaste frågor i denna genomgång.

Utbildningen sker i huvudsak på svenska av vår produkt- och utbildningschef Stina Dahlbeck men med vissa inslag på engelska av produktansvarig hos leverantören, Michel Miltenburg.
 

Digital Mässa med Invacare

9 februari 8-16

Nu tycker vi att det är dags att "ses". Senaste mässan var i mars 2020, under året har vi fortsatt att hoppas på 2021 men de fysiska mässorna fortsätter att ställas in så nu vill vi träffa er i en Digital Mässa, den 9 februari 2021.

Det kommer att finnas 10 montrar för dig att besöka,  lyssna på produktvisningar eller utbildningar. Och mellan de schemalagda aktiviteterna finns det öppna minglet i varje monter, ställ en fråga eller lyssna till dina kollegors frågor. Du stör inte, vi ser fram emot att du vågar dig in i mötet.

Obegränsat antal platser, sista anmälan den
1 februari. Självklart kostnadsfritt!


Passa på att ta ditt kaffe och delta i en produktvisning eller utbildning framför datorn. Varje aktivitet är 30 minuter. Du kopplar upp dig via Teams, deltar aktivt eller passivt i våra möten. Alla är välkomna och mässgolvet med sina montrar är öppet mellan 8 och 16. Montrarna är bemannade hela dagen för dig att ställa frågor.

För vem: Förskrivare, Arbetsterapeuter Fysioterapeuter, sjukgymnaster, MAR, MAS, tekniker och hjälpmedelskonsulenter.

När: 9/2 2021, 8.00-16.00

Var: Online, via Teams


 
Gott Nytt År Önskar Invacare. Yes, you can!
Invacare AB
Fagerstagatan 9
Box 66
163 91 Spånga
Sweden