Februari 2021

Inbjudningar till

Digitala aktiviteter

Digitala utbildningar och möten i februari!

Vi fortsätter att bjuda in till våra digitala möten. Nu har fler än 500 av våra förskrivare, fysioterapeuter och arbetsteraputer mfl valt att delta i vår Vicair-frukostutbildning vid datorn. 100% skulle rekommendera: "Det är behoven som styr! Välj rätt produkt från Vicair", nu har vi fler planerade datum.

I och med Sverige-lanseringen är det nu dags att utbilda er som vill veta mer om det nya ryggystemet Matrx Elite E2, ta med lunchkaffet och utbilda dig vid datorn. Se hela innehållet och alla datum nedan.
Sista anmälningsdag 20/2

Positionering
- att skapa komfort och stabilitet

Lär dig Matrx Elite E2 - ryggystem, i samband med lunchkaffet vid datorn.

För att kunna göra ett val krävs kunskap. Ett val av rätt rullstol, optimal positionering och ett ryggsystem anpassat till brukaren kan vara helt avgörande för en rullstolsanvändares livskvalitet över lag.

Vi inbjuder till 1 timmes utbildning där vi går igenom det nya Ryggsystemet Matrx Elite E2, dess inställningar och tillbehör både i teori och praktisk visning.

Utbildningen sker via Teams och leds av Stina Dahlbeck och Dan Emmertz

När: Den 25 februari vid 2 tillfällen
11.00-12.00 samt 13.00-14.00
För vem: Förskrivare, konsulenter och tekniker.
Anmälan: OBS meddela vilken tid du vill delta maila vjansson@invacare.com
Det är behoven som styr!
- Välj rätt produkt från Vicair

Passa på att ta ditt kaffe och delta i en frukostutbildning framför datorn.

Vi kallar den här timmen för: Det är behoven som styr! och utbildningen baseras på era vanligaste frågor om just sittande, positionering och val av rätt dyna. Och som vi alla vet; om en undrar något så gör troligen fler det och därför har vi samlat era vanligaste frågor i denna genomgång.

För vem: Förskrivare, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter. Oavsett tidigare erfarenheter av Vicair-produkter.

När: 24/2 & 26/2 klockan 8:30-9:30
Anmälan: OBS meddela vilket datum du vill delta maila vjansson@invacare.com
 

Produktlanseringar i februari!

Oavsett vad som händer runt omkring oss så behöver vi fortsätta att utvecklas. I och med vår digitala mässa den 9 februari så Sverige-lanserade vi den nya Rollatorn Dolomite Gloss och det nya ryggsystemet från Matrx, Elite E2.
Matrx Elite E2 - ryggystem, Sverige-lanserades på mässan.

Den innovativa profileringstekniken ”Ripple skum” i kombination med Mesh-överdraget ger ett ökat luftflöde för förbättrad temperaturkontroll och insjunkning. 
Det uppdaterade monteringsfästet Easy Fit i samband med ett rejält ökat utbud av storlekar gör nu att ryggsystemet är möjligt att montera på ett mycket bredare utbud av både manuella och eldriva rullstolar.
En fantastisk fördel är att ryggstödet kan justeras medan användaren sitter i stolen. Du kan helt enkelt skräddasy Matrx Elite E2 direkt, tillsammans med användaren.
Välkomna våren med Dolomite Gloss.

Våren närmar sig och det är dags att uppmuntra alla som suttit inne under den mörka årstiden att ta sig ut igen, säkrat från Covid-smitta, på lugna gator och promenadstigar.
Varför då inte göra det med den allra senaste rollator-modellen från Dolomite, Gloss. Gå säkert, sitt stabilt och fäll enkelt ihop din rollator när du inte använder den.

Med sin lätta vikt, under 7 kg och en handtagshöjd från 63,5 cm upp till 105 cm i kombination med en maximal brukarvikt upp till 160kg så har Gloss en optimal bredd för användare med olika behov.

 

Förenklad rapportering vid händelse & tillbud

Allvarliga negativa händelser och tillbud med medicintekniska produkter ska så snart som möjligt anmälas till både Invacare och Läkemedelsverket. Nu har Invacare skapat en sida för rapportering, enklare för alla.
 
Med önskan om en forsatt härlig vinter - Yes, we can
Invacare AB
Fagerstagatan 9
Box 66
163 91 Spånga
Sweden