Publikrekord när nyinstiftat jämställdhetspris delas ut på Genius 2019

Den 14 maj är en av Sveriges största konferenser på temat jämställdhet tillbaka. Genius 2019 blir en dag fylld av tänkvärda föreläsningar, viktiga samtal och starka framträdanden. Dessutom delas det nyinstiftade Geniuspriset ut. Media hälsas välkomna till Karlstad CCC.

Programmet bjuder på Årets superkommunikatör 2018 Per Grankvist om varför det är hans fel att det inte finns fler kvinnor i ledande positioner, Allbright och Sandra Bourbon om jämställda bolag och aktieportföljer som krossar börsindex, viktigt samtal om manlighet, Hampus Nessvold framför sin låt Be a man och mycket mer – allt presenterat av Jenny Strömstedt.

Dessutom delas Region Värmlands och Länsstyrelsen Värmlands nyinstiftade jämställdhetspris ut. Geniuspriset uppmärksammar företag eller organisationer som låter jämställdheten ta plats och göra skillnad. Vinnare tillkännages klockan 11.30 av tillförordnad landshövding Johan Blom och regionråd Stina Höök.

685 personer är anmälda, vilket är nytt rekord. Genius arrangeras av Region Värmland och Länsstyrelsen Värmland.

Varmt välkommen!