Ungdomars liv och lust i fokus på digital konferens

Ungdomsmottagningarna i Värmland är värdar när Föreningen för Sveriges ungdomsmottagningar (FSUM) håller sin årliga konferens digitalt från Karlstad. Över 750 deltagare samlas i år för att lära mer på temat ”Livet och lusten”.

Fjolårets FSUM-konferens skulle ha arrangerats på plats i Karlstad, men på grund av coronapandemin fick den ställas in, flyttas fram och har i år blivit helt digital för första gången.

– Konferensen är årets stora utbildningstillfälle för personer som arbetar på ungdomsmottagningar runt om i landet. I år blir vi fler än någonsin tidigare med över 750 deltagare. Årets tema handlar om det som gör livet värt att leva, men också en önskan om att inte leva. Vi kommer också att få lära mer om lust i olika former, säger Carina Mäkinen, verksamhetsutvecklare på Region Värmland.

I samband med konferensen finns möjlighet för media att träffa medarbetare från Region Värmland som både arrangerar och deltar i konferensen.